+359 2 965 3643
Info@tu-college.com
София, Козлодуй, Ботевград, Казанлък

Кандидати за народни представители от ГЕРБ посетиха Технически колеж – Казанлък

“Техническият колеж в Казанлък беше наша кауза, която днес е факт. В него вече четири години се обучават кадри за машиностроителния бизнес в града ни”, заяви при посещението си в учебното заведение ИЛИАНА ЖЕКОВА – кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ 2️⃣8️⃣✅ в Казанлък.

Жекова, заедно с водача на листата в лицето на министъра на образованието КРАСИМИР ВЪЛЧЕВ и кандидат-депутатите РОМАН ЖЕЛЕВ и МАРИЯ ГИНЕВА, бяха посрещнати от директора на учебното заведение проф. Ивайло Ганев.
“ГЕРБ винаги сме работили за развитие на образователната инфраструктура и като пример за това можем да посочим обновената образователна среда в учебните и детски заведения в община Казанлък”, заяви кандидатът за депутат РОМАН ЖЕЛЕВ.

Технически колеж – Казанлък, е единственото легитимно висше училище в града, звено от Технически университет – София. Студентите в колежа са със същия статут като тези в университета и имат право на: европейски стипендии, участие в студентски практики, които им се заплащат, възможност да продължат обучението си в магистърска програма, участие по програма „Еразъм”, възможност да учат и работят, като формата на обучение е редовна, а графикът е съобразен със заетостта им. Тяхното обучение се провежда от висококвалифицирани преподаватели от Технически университет – София.

Източник: https://www.kazanlak.com/news-33471.html